BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu

Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu

Hamitler Mah. Huzur Cad. Camlı Sok. No2 Osmangazi/BURSA
Vizyon
Bu dünyada “Her bireyin başarılı olabileceği bir yanı, takdir edilebileceği bir yönü ve ifade edebileceği bir fikri ve düşüncesi vardır!” fikrinden hareketle paydaşımız olan her bireye kendini gerçekleştirme noktasında uygun ortamları sağlayarak; bireysel bazda kendini, ulusal bazda kültürünü ve tarihini, evrensel bazda dünyayı objektif ve eleştirilebilen bir yapıda tanıyabileceği, var olan potansiyelini fark edebileceği ve fark ettiği potansiyeli için uygun eğitim hakkına sahip olabileceği eğitsel ve öğretsel atmosferi yaratmaktır.
Misyon
Soran sorgulayan, eleştirel düşünebilen, empati yapabilen, kişisel ve sosyal hak ve sorumluluklar konusunda hassas davranabilen ve her şeyden önce sahip olduğu bilgi, beceri ve yeteneklerini kendisinin, ailesinin, ülkesinin ve tüm insanlığın iyiliği için kullanabilen ve kullanması gerektiğinin farkında olabilen bireyler yetiştirmektir.
KALORİFERLİ
Ulaşım
Okulumuza B / 12 otobüsüne binip Huzur Caddesinde bulunan durağında inerek, Metro ile Esentepe istasyonunda inip B / 13´e binerek yine Huzur Caddesinde bulunan durakta inerek gelebilirsiniz. Özel aracı ile gelecekseniz, Bursa´dan Mudanya istikametine giderken Esentepe kavşağını geçtikten sonra Hamitler yol ayrımından girip 300 metre sonra karşınıza çıkacak ışıklardan direkt karşıya geçip karşınıza gelen babadan sağa dönüp yokuşu çıktığınızda okulumuzu göreceksiniz.
Okulumuz eski Hamitler Köy Mezarlığı ve Hamitler Mesire Alanının yanındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun Adresi: Hamitler Mahallesi Camlı Sokak No:2 Osmangazi - Bursa Okulumuz Heykel´e 13 km,Kent Meydanına 10 Km, FSM Caddesine 3 km´dir.
Proje Çalışmaları
OKUYORUM GELECEĞİMİ DOKUYORUM PROJESİ, BEYAZ BAYRAK PROJESİ, DOĞUDAN BATIYA ENGELSİZ HAYAT PROJESİ