BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu

Tarihçe

Hamitler Adnan Türkay İlk ve Ortaokulu olarak aynı binada ikili eğitimle eğitim öğretime devam ederken 2019 yılında YİKOB tarafından Hamitler Adnan Türkay İlkokulu olarak okul binamız yaptırılmıştır. Temeli 31 Mart 2018 yılında atılmış, İlk ve ortaokul ayrılarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında eğitim öğretime başlanmış ve Zeytin dalı harekâtı şehidinin ailesinin isteği üzerine Valilik Makamınca Şehit Göksu Şafak Şahin İlkokulu adı verilmiştir.

Şu anda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 31 öğretmen ve 721 öğrenci ile eğitim, öğretime devam etmekteyiz. İŞKUR Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 3 tane hizmetli ve  okul öncesi bütçesinden çalıştırılan 1 temizlik görevlisi ile  hizmetler yürütülmektedir.

Günümüzde 24 derslikte eğitim verilmektedir. Çok amaçlı salon, Bilim laboratuarı, jimlastik salonu, veli bekleme odası bulunmaktadır.

Yayın: 10.01.2016 - Güncelleme: 01.08.2023 01:15 - Görüntülenme: 1282